"HULIGANI MALENI" ILI "BRAVO ZA LEPOTU I MLADOST": Snimak maturanata iz Istočnog Sarajeva izazvao buru na mrežama
Maturanti u Istočnom Sarajevu, Foto: Printscreen/X/@Srbijo_majko

ŠTA KAŽETE NA OVO?

"HULIGANI MALENI" ILI "BRAVO ZA LEPOTU I MLADOST": Snimak maturanata iz Istočnog Sarajeva izazvao buru na mrežama

Ono što je izazvalo veliki revolt jeste ponašanje maturanata u Istočnom Sarajevu

Objavljeno:

Druga polovina maja, odnosno kraj meseca, vreme je da se maturanti pozdrave sa drugarima i profesorima u osnovnim i srednjim školama.

Mnogi uveliko slave i raduju se, pa dok se osnovci uglavnom potpisuju na belim majicama da im 'autogrami' ostaju za uspomenu, srednjoškolci se vesele uz muziku i trubače. Zato je grupa maturanata iz Istočnog Sarajeva završila na društvrenim mrežama, a pesma koju su slušali posebno je privukla pažnju.

"To su, bre, maturanti", opis je popularnog snimka iz Istočnog Sarajeva. Ono što je izazvalo veliki revolt jeste ponašanje maturanata na video zapisu, koji se širi 'lajnama' društvene mreže X, nekadašnjeg Tvitera, a najviše im veliki deo Balkanaca zamera što drže zapaljene baklje dok uglas pevaju "Oj Kosovo, Kosovo, zemljo moja voljena".

Usledili su brojni komentari i mišljenja su bila podeljena u vezi sa obeležavanjem mature.

"Bravo za njih" ili "kakve to degeneracije stasavaju"

"Bože, oprosti im, ne znaju šta rade", "Kakve generacije stasavaju", "Ovi kjnigu nisu pročitali", "Nacionalisti", "Huligani maleni", "Pesma je pesma, ali stvarnost je otišla dovraga", "Gomila budućih radnika na gradilištima zapadne Evrope", "Stasavaju nove degeneracije", pisali su oni tviteraši koji su bili preneraženi viđenim.

Ipak, bilo je i onih koji u svemu ovome nisu videli ništa loše i koji su povalili maturnate za veselost i način proslave.

"Tako je, maturanti, bravo", "Naježio sam se, prelepo", "Bravo za lepotu i mladost", mogle su se pročitati reči podrške ispod video snimka.

Na čijoj ste vi strani i kako komentarišete ovakav vid obeležavanja završetka srednje škole?

Pišite nam u komentarima.

Bonus video:

01:22

GOCA LAZAREVIĆ ZAPEVALA NA MALOJ MATURI I BACILA KLINCE U TRANS! Unuka ostala u šoku kada je osetila popularnost pevačice

(Espreso/ Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.